Синьото огледало се счупи –
бях си го купила срещу уроки.
Красота нова кой ще ми купи
и ще ме пази от замъци с хурки?
И ще заспя пак за сто години –
в бедното тяло са срок достатъчен.
Щом Смъртта ме целуне, ще мина
в друг епизод от живота – оттатък.
27. 08. 2018
© Мария Димитрова Все права защищены