11 нояб. 2015 г., 16:39

Сиромашко лято 

  Поэзия » Любовная
370 0 1

Слънцето усмихнато поглежда.

Днес е сиромашко лято!

Въздуха ухае на цветя.

И сякаш плуваме с теб

в това уханно злато.

Мирише на димитровче,

на бяла ружа, жълт невен.

Вървим с преплетени ръце

и тайничко се молим,

да не свършва слънчевия ден.

Нека да е сиромашко лято.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Лиляна, поздравления за хубавия стих!
Предложения
: ??:??