17 авг. 2005 г., 22:15

Ситен летен дъж 

  Поэзия
715 0 2
Ситен летен дъжд
изсипал се по раменете ми солени -
присъствие, достигащо сърцето
в разтворения пред очите хоризонт.

А мисълта е кораб преминаващ
над пясъчните дюни, където
пътищата ни се сливат и разделят
в достигането изгревно
на думи, сипещи се в полусън.

И до душа попиваш в мен!
Творение, разтворено до звук...
Капчици от ситен летен дъжд,
изсипал се по раменете ми солени...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??