СИТЕН ТОПЪЛ ДЪЖД
М / Т - Тодор Трайчев
ЧУДНА ЛЯТНА ВЕЧЕР
СИТЕН ТОПЪЛ ДЪЖД
СРЕЩУ МЕН ВЪРВЕШЕ
НЕСПОКОЕН МЪЖ
КРАЧКИТЕ НИ СПРЯХА
В ЗАЛИВ УМОРЕН
КАПКИТЕ ИСКРЯХА
ОГЪН ПЛАМНА В МЕН
ВДИГНАХА МЕ БАВНО
СИЛНИТЕ РЪЦЕ
АЗ СЕ МОЛЕХ ЖАДНО
ДЪЖДЪТ ДА НЕ СПРЕ
В ТЪМНОТО СЕ КРИХМЕ
ЧАК ДО СУТРИНТА
ДАЖЕ НЕ РАЗБРАХМЕ
ЧЕ СМЕ ВИР ВОДА
ЧУДНА ЛЯТНА ВЕЧЕР
СИТЕН ТОПЪЛ ДЪЖД
СРЕЩУ МЕН ВЪРВЕШЕ
НЕСПОКОЕН МЪЖ
ОЩЕ СИ ГО СПОМНЯМ
ТОЗИ СТРАНЕН МЪЖ
СЪС ЛЮБОВ КОЯТО
ИДВА ИЗВЕДНЪЖ
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Все права защищены