30 мар. 2017 г., 11:08

Сива гама 

  Поэзия » Любовная
375 0 0


    
Докога със тебе двама
В сянка ще обичаме.
Ще живеем в измама,

Любов на друг ще вричаме. 

 

Докога със тебе двама
Ще живеем в самота.
Сълза във сива гама
Е без тебе любовта.

 

До днеска с тебе двама
Водехме война за нас
От утре нас го няма,
В моя ден и всеки час.


   
   
   

   

© Албена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??