6 февр. 2009 г., 22:06

Сива картина 

  Поэзия
851 0 0

Сива картина

 

и само прах върху нас.

 

И тази зима отмина,

 

и тази зима не чух твоя глас.

 

Сива картина,

 

цветя върху нас.

 

Искрящи зелени очи,

 

лицата ни - всяващи мраз.

 

Прашна картина,

 

И аз, и ти сме без глас.

 

Любовта ни като лято премина

 

и само спомен остана от нас.

 

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??