Родена бях.
Но вече съм различна.
Дълбоко потопена в сивото море на пустотата.
Прерязани криле и студ.
Мъртвешка тишина - безизразни очи.
Студена съм. Готова бях, но вече не...
Дълбоко в мъртвото море.
Умирам тихо. И никой не разбра.
Небето си остана нямо в своята синева.
Потапям се в дъното. Стопявам болката.
Превръщам се в сива бездна...
© Сиана Петкова Все права защищены