Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
той търсеше от нищото надежда.
В очите му угаснала звезда
душата, като дрипава одежа.
Навярно бе загубил любовта,
а вярата далече отлетяла,
та тази адска, глуха тишина
обсебила го беше цяла.
И спрял на пътя – Как да продължи
сърцето му от болка ослепяло?
В очите му солените сълзи
не знаеха ни край, нито начало.
-О, скитниче! На себе си повярвай ти
и пътя ти напред, ще заблести!
Поздрав за текста!