13 нояб. 2011 г., 13:32

Скорошно лечение 

  Поэзия » Другая
418 0 1

Тихите ти сълзи са изпълнени с гордост,

сърцето ти е изпълнено с тъга,

ще те виждам като плачеща върба,

която ще протяга клони към земните недра.

 

Земята ще ти дава сила за живот,

слънцето любов и топлота ще ти дарява

и знам, че някога нагоре ще погледнеш,

за нов живот, изпълнен с мечти и весели игри.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??