Ще си изрежа тайно профила ти -
така огрян в следобедната жега,
като че ли посипан
с разпадналите се на златен прах
лъчи на лятото,
Очите ти
в златисто-кафеникави нюанси
на стаеното,
за мене само ще са.
© Павлина Гатева Все права защищены