Сама в леглото си заспах.
Сънувах нещо, но забравих.
Събудих се и малко полежах.
Станах и гимнастика направих.
Кафето пих си пак сама.
Закусих нещо там набързо.
Пошетах малко у дома,
а после кецовете вързах
и в парка тичах, ходих и седях,
по магазините поскитах,
но нищо ново не видях
и никого за нищо не попитах,
не срещнах никакъв познат
и никой с мен не заговори...
Самичка съм на този свят.
Ще трябва нещо, май, да сторя...
© Галина Белинска Все права защищены
Поздрави!