Забравих да ти кажа онзи ден,
когато кацнах аварийно на земята,
че марсианците не са за мен,
не ме докосна лунната соната.
Говорих с тридушевни същества,
видях летящи хора във простора,
но теб те нямаше да споделя
и много скучно е без теб да споря.
Получих пак билет за Марс,
но сто процента няма да отида,
включи да видим Денсинг старс,
а аз ще ти изпържа риба.
© Ивон Все права защищены