Което струва много пари
и кара човека да полудее.
От душата, някак, стои настрани,
без него може да се живее.
А това, което за нас е безценно,
е по-скъпо от злато, платина, сребро.
Докосва дълбоко, силно, нетленно,
това са обич, любов и добро.
Явор Перфанов
19.12.2019 г.
Г. Оряховица
© Явор Перфанов Все права защищены