7 авг. 2007 г., 13:55

Скъпо усмивката струва 

  Поэзия
674 0 7
 Мисли объркани (бушуват)
 в морето на чувствата (тихи),
 думите тъжно си минуват,
 сякаш отрязани (щрихи).
 
 И стоя сам (на брега, там,  до скалата)
 и усещам как бие под мене (яростно водата)
 но морето объркано също (разпенено прегръща небето)
 или може би то целувка ми дава (бясна от страстта на сърцето).
 
 Мисли прекрасни (лудуват)
 в моето странно сърце,
 защото скъпо усмивката струва
 на нейното прекрасно лице.
 
 07.08.2007   12:15

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??