7 янв. 2016 г., 10:44

Сладка болест 

  Поэзия » Любовная
278 0 1

Болни сме и ни е най-сладко.

Усетиш ли симптомите, ти става ясно:

Целият гориш

и те побиват тръпки.

Коремът ти се преобръща

от пърхане на пеперуди.

Нямаш апетит.

Вечер трудно заспиваш.

Глава уж не те боли,

но мислите да се блъскат не спират.

Усмихваш се непрестанно.

Сърцето ти лудо прескача.

Тази "болест" е заразна -

"от уста на уста" се предава.

 

Не се лекува, а и по-добре.

Най-сладко е чувството Влюбване!

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??