Не съм пророк или гадател,
но се увличам по мечти.
Не съм крадец или предател...
Куршум към мене не лети.
И тук съм вече от години,
и знам на любовта гласът.
Живея сред простори сини,
расте в очите ми светът.
А в този свят и мен ме има,
и в него не живея сам.
Че в пролет, лято, есен, зима
аз имам нещо да му дам.
Пред мене не стои програма
да го променям тоз живот.
Това е сладката ми драма:
да продължавам своя род.
© Никола Апостолов Все права защищены