Любовта е сладка измама,
която разбива сърцето.
Но дори да страдаш от нея,
съжаляваш, когато я няма.
Любовта е сладка измама,
но всичко започва с любов.
Деца прекрасни да родиш,
цветя уханни да посееш.
За това, макар че боли,
по нея винаги копнееш.
© Лиляна Стаматова Все права защищены