12 авг. 2008 г., 01:20

Сладка усмивка 

  Поэзия » Любовная
751 0 3

Усмивка сладка,

личност загадка.

Това си ти - идеален,

макар и малко банален.

С поглед ме сваляш.

С устни по моите играеш.

Да направим някои диви неща.

Нека танцуваме под луната до сутринта.

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??