Не искам блондинки, не искам кокони,
а Искам си тебе до мене, помни!
По-сладка си ми от всички бонбони,
от всичките други жени!
Усмивка - да, точно такава ми дай -
а моята вече цъфти...
Излишен е вече панталонът ми, знай,
а също и дрехите ти...
А другото, другото вече е ясно -
Без тях сме свободни съвсем!
Прониквам във място влажно и тясно,
и чувстваш във себе си... мен...
Сладурче си ми красиво и палаво,
усмивка на мойто лице!
Топлинката си ми - тази, отляво,
а аз съм лудото твое момче!...
22.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря ти, Деа, с усмивка и роза 😊🌹😊