15 мар. 2008 г., 18:43

Сладък сън 

  Поэзия » Любовная
788 0 2
 

 

Покани ме да вляза в твоя храм.

И аз, наивно заслепена от разкош,

 на празните ти думи казах "ДА".

Хвана ти ръката ми и ме отведе

към олтара на безброй лъжи.

Говореше ми мило, тихо,

сякаш бях богиня на сърцето ти.

Продължихме разходката из твоя храм,

обсипан с розoви листа.

И без да се усетя, бях в твойта клопка вече,

обвързана с теб до вечността.

Цветята разцъфтяваха, щом погледа ти зърнеха,

но аз не се поддавах вече, бях сломена.

© Маги Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??