Очите ти, отворени широко,
проникващи във мен дълбоко...
Веждите - изписани, широки,
разперили криле над бездни две дълбоки...
Устата - малка, чувствена и сладка...
Устните - неразгадаема загадка...
Това аз виждам всеки ден,
когато сутрин се събуждам!
Ти си вече уморен...
Аз също! Но те обичам!
И ще те обичам всеки ден!
Вечна обич за нас е отредена!
© Маргарита Ангелова Все права защищены