18 нояб. 2008 г., 09:27  

След Армагедон 

  Поэзия
479 0 8

Докато не съм забравила.
Докато не е изстинал огънят.
Докато не е умряло цветето.
Докато не е заминал вятърът.
Докато не са пораснали децата ми.
Длъжна съм да паля слънцето.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??