10 авг. 2016 г., 09:27

След Края на света 

  Поэзия » Любовная
611 2 24

Недей мисли за Края на света :

до мен ще бъдеш истински щастлива -

ще нося с устни живата вода, 

за теб ще сея слънчевата нива! 

 

Преминали след Края на света 

в далечното космично измерение, 

любов ще бъда в твоята душа, 

ти - моето едничко вдъхновение! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??