Настъпи влажна пролет, не достигна
до пролетта обзела моя спомен.
Животът непристъпно ми намигна,
залости ме в бездомния си ромон.
Заключих силуета си в мечтите
и минзухарено до тях той вече вехне.
Живее в сенките вдълбани под очите,
докато бъдещето края си открехне.
© Младен Мисана Все права защищены