Точно тебе те харесах,
в далечината те видях,
и със закачлива стъпка заподскачах –
любовна песен ти запях.
Ти забърза крачка
каза, че ще си навредя,
но аз не исках и да чуя
и продължих да си вървя.
Ти побегна, а аз
след теб пях, ли пях
и отнякъде едър мъж излезе
и най-накрая аз разбрах.
Изядох няколко шамара
и помислих над това,
че никой не обича
непознати да го преследват през нощта.
© Янита Все права защищены