След теб аз вече не прощавам
предателства и арогантност,
на малки хорица душата си не давам,
за да не страдам пак със моята наивна същност.
След теб, аз вече не обичам
не зная как се прави, сякаш съм безчувствен,
а толкова обичах да обичам,
сега съм друг и страшно безразличен.
След теб, аз няма да обичам друга със главата
сега е ултра-модно да се обича телом еднократно
ще съблазнявам другите безермоционално във кревата,
за да лекувам болката си вътре в мен по... тебе във душата.
© Борислав тодоров Все права защищены