Ще се влюбваш в много жени.
И с тях ще е хубаво, знам.
Но, където с теб сме били,
не ги води никога там!
Не ги води! За тяхно добро е!
Ще разпознаят следите от стъпките.
Всичко там за мен ще напомня.
Ще загорчеят целувките.
Ще дочуват и думите,
които си казвахме тихо.
Затуй говори им друго!
Ако не искаш да питат.
Неизбежно е! Оставих си сянката!
Оставих болката, ласките - всичко!
Не само те ще познаят!
Ти самият там ще ме виждаш!
Ще си спомняш... Ще разваляш момента.
Ще е неловко... и малко банално.
Ще бъда в джоба ти стара монета -
със стойност... сантиментална!