След всеки влюбен удар на сърцето
в душата ми разцъфва нова пролет
и как безкрай лазурно е небето,
и моята любов е волен полет.
Сред топлите лъчи на слънце живо,
след всеки влюбен удар на сърцето,
със теб е само чудно и красиво,
и полъх свеж усещам от морето.
Ела при мен, Невероятна! Ето -
светът ти е вълшебно най-пречист.
След всеки влюбен удар на сърцето
за тебе пеят дълбини и вис.
Ухаеш цялата на аромати,
с префинен чар сияе ти лицето
и дни, и нощи с теб са по-богати
след всеки влюбен удар на сърцето.
© Асенчо Грудев Все права защищены