Нещо студено сърцето ми хвана
и с нокти човърка в дълбоката рана,
с длани свити в жилав юмрук
ми удря по вярата - просто напук...
Открадна надеждите, взе ми мечтите
и ледени сълзи пося във очите.
На всяка любов ето я зимата...
Колко малко сезони има в годината!
© ДЕСИ СТОЙКОВА Все права защищены