Не искам СЛЕДЛЮБОВ. Вземи си я.
Предлагаш спомени. Аз търся брод.
Лъжи – поредната емисия.
Изтъркан филм. Последен епизод.
Не искам СЛЕДМОМЕНТ. Обичах те –
тогава, там, в мига и точно теб.
Да бъда само твоя вричах се.
Остана в мислите ми жив портрет.
Не искам СЛЕДЖИВОТ. Спести ми го.
В какво желаеш да се преродя?
Ще бъда същата – прости ми го.
Ще бъда пак предишната жена.
© Дияна Ханджиева Все права защищены
Поздравления !