Когато зимата ни люта
загърне в мраз била и хижи
и мойте чувства недочути
в сумрак надолу се изнижат,
не ще остане нищо в мене...
Олекнала - снежинка бяла -
ще се залутам. Вятър стене
и порив тласка ме към тебе
като начало на раздяла.
© Иван Христов Все права защищены