След избора почва голямата драма,
Във Вашингтон Бойко е гост на Обама.
Говорят, че щял да го кани на мач,
нали премиерът е супер играч…
Че път ще строи, пък други шептят.
Известен е Бойко по целия свят.
Не страната е важна, а самата осанка,
а Премиерът е фактор и никога сянка!
Чува се слух дори и за смяна -
премиер да ни стане самият Обама.
Не вярвам на слухове с тъмно лице.
Бойко е ГЕРБ, а не ДПС!
Нека завиждат ни всички страни.
Днес до Обама Бойко стои!
Утре ще кажат какво са решили,
дано да го чуем имаме сили!
Светът е опулен, че ние сме там.
Логика нямало, казват, и грам.
Но кой днес преследва нормални неща?
Обама желае Балканска звезда.
© Валентин Йорданов Все права защищены
http://www.youtube.com/watch?v=PGcx8BViZCE