слушай приятелко моя
ще ти споделя съдбата своя
аз влюбих се в едно момче
и болка раздира моето сърце
защо го обичам толкова не зная
защо пред него ме е страх да си призная
дали и той ме обича се питам
дали към мене той нещо изпитва
аз питам се и за отговора чакам
но май и за него и за любовта ще трябва да почакам
ще чакам... жестока е съдбата моя
а ти слушаш ли приятелко моя...
© Ели Все права защищены
радвам се че ви харесва