17 авг. 2019 г., 15:04  

Слънце 

  Поэзия » Любовная
268 0 0

С топъл лъч ти стопи

леда, оковал моето сърце,

ела, него ти стопли

с лъчезарното си лице.

 

Прогони болката от мен,

та да се чувствам приятно аз,

нощта да приключи, да е ден,

да чезне от душата ми мраз.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??