Дойде ненадейно
И взе ми сърцето
Само с поглед ми върна
Усмивката на лицето
Огря като слънце
Нощите тъжни
С теб душата ми грее
В цветовете най-пъстри
С целувка тъй нежна
И толкова топла
Аз бавно политам
Все едно съм на облак
Света по-красив е
Щом си до мене
И щом ме прегърнеш
Спира цялото време
© Юлиана Цекова Все права защищены