8 дек. 2009 г., 10:05

Слънце да събираш с шепи 

  Поэзия » Другая
739 0 1

 

 

 

                                               на   Andromaha 

 

Слънцата не са слънца,

а водопади

и тях не можеш

от пакетче да извадиш.

Течеш и плуваш,

разтваря те водата

и мокри са перата

на птицата в душата.

 

Далече си...

 

Крилете ти

молитвено са скръстени,

но няма път за връщане.

Жеравите отлетяха,

останали са само гълъби.

Душата ти жадува полети,

но времето за Юг изтече,

оставаш тази зима тук,

Слънце да събираш с шепи.
 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Andromaha (Белла ) - Добро начало, но да видим продължението...

    valia1771 (Валя Василева) -
Предложения
: ??:??