Русите ми коси като злато,
сресваш с твоите нежни ръце,
ти си слънце в моето лято,
а аз вълна съм в бурно море.
Всяка нощ изпращаш звездите,
в топлината ти цяла да ме облекат,
и заспивам с мечтите ни в златна постеля,
а ангели тихо шептят...
Че обичаш ме и не искаш без мене,
истинската любов е до живот,
аз ще ти давам цялата си обич,
дори лъчите твои да ме изгорят.
© Велина Все права защищены