10 сент. 2009 г., 00:31

Слънце след нощта 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Вслушай се в думите на тишината,

Какво ти казва тя...

Знае е ли тя колко тъжно е без теб?

Знае ли как усмивката лъжливо се показва?

Казва ли ти колко много тъжи сърцето за теб?

Колко скърби от студенината на нощта?

От липсата на твоята усмивка през деня...

Но ето, нощта ще свърши и

Слънце отново ще изгрее през деня!

© Ирена Кузева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??