Вятърът отново е тук.
Усещам отново нежните му ръце...
Ала слънцето си тръгна..
нито лъч от него се появява...
Може би е тук.
Може би просто не го чувствам...
Не чувам нито звук
от веселите смехове на рая...
© Шери Назми Все права защищены
Прекрасно е!