Слънцето на небето се показа,
през облаци от непрогледна мъгла.
И със своите огнени лъчи,
то огря нашата земя.
През морета, равнини, планини и поля
то своите лъчи разпръсква,
и всички живи същества
за нов живот събужда.
© Христиана Владимирова Все права защищены