Усмихва ми се слънцето любовно
и гали ме с лъчиста топлина...
милувката му, сгушена гальовно,
притихва нежно в моята коса...
Усмихвам се на слънчевите багри,
ефирно сплетени в искряща синева,
изпиващи с жарава и дъха ми,
изгряващи в невинна чистота...
Аз влюбена съм в бялото сияние,
обагрено с любов и светлина...
искрица златна, сладко опияние
и ангелски крила на доброта...
Оглежда се във моята зеница
любимото ми слънце... красота.
Щастлива е душата ми на птица -
прогонва всяко късче самота...
Звънти в лазура слънчевия лъч...
припява песен, нежна, на прибоя,
огрява с краски детски волен глъч,
полюшва с ласка поривите на покоя...
13. 07. 07 г.
п.п Нека е слънце в душите ви!!!
© Деси Инджева Все права защищены
''.....ЩАСТЛИВА Е ДУШАТА МУ НА ПТИЦА........."
но на армията безработни във краката
ГОЛЕМИТЕ КРИЛА му пречат да върви !