Моя слънчева тайна, здравей!
Kолко дълго вървях, да те видя!
В миг единствен стоя с часове,
все така ти насреща ми идеш.
Грее свидното синьо: ела,
но и нервно проблясва: внимавай!
Идвам винаги с първия влак,
и все с първия влак заминавам.
© Цонка Петрова Все права защищены