10 мар. 2010 г., 13:27

Смазана отново 

  Поэзия » Другая
936 0 0

И смазах се пак,

в черната дупка пропаднах отново.

Потънах във мрак

и май ще трябва да катеря отново.


Предполагах, че последния път се справих успешно,

плаках, ставах, лазих напред.

Заключвах в себе си, преглъщах по нещо,

докато не стана всичко наред.


И все си мислех, че с всичко това се приключи,

дупки, бездни и тем подобни неща.

Но май се намери кой да отключи

всичко, натъпкано в мойта душа.


Викам, крещя, плачът ме раздира,

лутам се в ня'къв проклет лабиринт.

Никой не чува, нито разбира,

че раните нямат нужда само от бинт.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??