Над покривите пада вечерта,
а в мойта стая става светло.
Изскачат приказни неща
и аз заспивам неусетно.
Миньони, с чалнати глави,
в съня по мене бягат, бягат...
Наднича в топлите треви
и ме спасява Баба Яга.
Онякъде изскача Пес Патрул.
Къде от него да се скрия?
На помощ идва ми Кошчей, дочул,
че имам нужда от магия.
Така се борят тъмни същества
от други времена и ери.
Успява някак през нощта
доброто мен да ме намери.
Дали раста със Тока Уорлд,
това едва ли ви засяга.
Но винаги ще бъда горд
със помощта на Баба Яга.
© Елия Все права защищены