...сметката моля...
докосване
умножаваме
по докосване
тръпки...
опипване с очи
до забрава
после кожа
до кожа – всичко
е на степен
жарава..
и корен
квадратен
екстаз
невероятен
... и щастие
да вадим
логаритъм
в безумно
страстен
ритъм
до изпепеляване
между това
е време
изпита
да вземем
с интеграли
и производни
до трети петли
и зори пътеводни
трябва ли и
прогресия
обещаваме си
до други
зори пак
така без агресия
.........................................
и ...накрая
както е реда
ударихме
калема...
е що да ви река...
той имаше
да взема...
все така
се получава...
аз пък
имах
да му давам
...и така
от памтивека
пресмята но
не се заблуждава
Адам човека
с него може би и
Ева жената
в ситуация
до лудост
позната
27.10.2006 год.
© Делфи Все права защищены