СМИРЕНИЕ
Когата звънчетата спрат
да разкъсват сърцето ми
и когато изгрее зора,
ще съм пак като другите-
ще обичам да пея,
да се смея и плача.
Ще съм пак даже добра.
Нека, разсърдени мои,
да се смирим и замислим.
Нека изгрее в душата ми
вместо обида и мрак
тихата радост на вечната,
изначалната моя сълза-
тя ще ми върне усмивката!
Тя ще е, Господи, не и гнева!
© Елена Бързева Все права защищены
Много ми хареса!
Поздрав!