Защото казват, че си връх в хранителната пирамида...
Защото виждат кръв по Твоята брада...
Смирена съм... И благодарна, че ме има...
Зачената от мрак и светлина...
Като фотон в безкрайната Вселена...
И като миг от Вечността...
Единствено по Твой каприз родена...
От Теб откраднала душа...
Да споря с Теб... А Ти със Дарвин
за този свят в хармония и доброта,
от Теб със много нежност и любов създаден.
И падналите ангели са божии деца...
Защото Ти умееш да прощаваш...
А силата на прошката твори...
Със нея всеки миг създаваш
света,
на който всичко
ще простиш...
P.S. Вдъхновено от силната вяра на Пинче и Мариники,
които ми показват различните лица на БОГ!
© Нина Сименова Все права защищены
Обичай Бога.
Но моето мнение е:не се доверявай на неговите наместници.Нямаш нужда от хиляди правила и ритуали за да изразиш любов.
Нямаш нужда и от любов,основана на страх.
Да споря с Теб... А Ти със Дарвин
за този свят в хармония и доброта,
от Теб със много нежност и любов създаден.
И падналите ангели са божии деца...
Наистина много добро!
Нека всеки вярва в каквото иска,не спорете,а приемете чуждата истина за света.
Аз си имам моя истина за Господ,описана вече в стиховете ми.И приемам мнението на Mariniki и твоето,Нина.