СМИСЪЛ
Нямам нужда от супер герои,
от измамно блестящи звезди –
в мойте земни житейски порои
не оставят те трайни следи!
Нямам нужда от шумни фанфари
да ме люшкат в безлюдни тълпи,
в полуздрача фалшива китара
като улично псе да скимти!
Нямам нужда от евтина слава –
като сутрешен сняг се топи!
От човека какво ли остава,
щом последния сън си заспи?!
Някой някъде беше написал,
че светът е за гибел готов,
но държи го едничкият смисъл
и че той се нарича Любов!
© Христина Радомирова Все права защищены