СМИСЪЛЪТ НА ТОЗИ СВЯТ Е ВЕЧЕН
... и за мене краят ще настъпи, щом изчезна в Райските поля.
Всеки ден ми стават все по-скъпи хората, с които хляб деля.
Благославям техните надежди! – и живея в тях със рой мечти.
В своя вехт писателски бележник си говоря с Времето на "Ти".
Нито едного не съм загърбил, без да му река: – Добре дошъл!
Брат на всички споделени скърби, късно ми е вече да съм вълк.
Искам одър всекиму да стелна, да му сипя чашка-две мерло.
В нашата Вселена безпределна никому до днес не сторих зло.
Дишам си – едно добро човече, и ви пращам своя благослов.
Смисълът на този свят е вечен! – всички да живеем със Любов.
8 април 2023 г.
гр. София, 18, 35 ч.
© Валери Станков Все права защищены