4 дек. 2013 г., 15:13  

Смокиня, птичка и лавина 

  Поэзия » Юмористическая
374 0 0

В далечината,

ефирна богиня.

В близината,

ароматна смокиня.

 

Средно висока

и леко широка,

изпуска си сока,

плитко-дълбока.

 

Отвътре червена,

с семе озряло,

външно зелена

и бързо растяла.

 

Ходейки виждам

и пееща птичка.

Към мене приижда

със секси привичка.

 

Пърха с крилца

и търси опора,

по всички селца

за нея е спора.

 

След нея наред е

звучна лавина.

За тази е важно

врява да вдига.

 

Обичам ви всички!

Сочни смокини,

галени птички

и бурни лавини.

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??